زمان تهیه و پخت: 125 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر:
کره یا مارگارین: 3 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: 7 عدد، هرکدام از وسط نصف شود و خلال شود.
نمک، 4/1 قاشق چایخوری
آب: 4 پیمانه
آب سبزیجات: حدود 2 پیمانه
پودر آویشن: 4/1 قاشق چایخوری
نان فرانسوی: 4 برش به ضخامت 5/1 سانتیمتر
پنیر رنده شده پیتزا: 100 گرم
طرز تهیه:
1- در یک تابه 30 سانتیمتری، کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید.
2- نمک و پیازها را درون آن بریزید و حدود 45 دقیقه یا تا زمانی که کاراملی رنگ شوند آنها را تفت دهید سپس حرارت را کم کرده، هر چند وقت یک بار آنها را هم بزنید و تا 15 دقیقه دیگر، یا تا زمانی که قهوهای رنگ شوند آنها را حرارت دهید.
3- نصف پیمانه آب روی پیازها بریزید و آنها را هم زنید سپس پیازها را همراه آب مخلوط شده به درون یک قابلمه منتقل کنید.
4- آب سبزیجات، پودر آویشن و مابقی آب را به قابلمه اضافه کنید و آنها را روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشند سپس درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و حدود 30 دقیقه یا تا زمانی که پیازها خیلی نرم شوند آنها را حرارت دهید.
5- در این میان، فر را روی حرارت 450 درجه فارنهایت از پیش حرارت دهید و برشهای نان را روی ورقه مخصوص پخت قرار دهید و به مدت 5 دقیقه آنها را تست کنید.
6- سوپ را درون 4 ظرف نسوز کوچک بریزید. نانهای تست شده را روی آنها قرار دهید و کمی آنها را به سمت داخل فشار دهید و پنیر را روی آنها بریزید و به مدت 12 تا 15 دقیقه آنها را حرارت دهید تا قهوهای رنگ شوند.